Welkom!

Welkom op www.hansbrongersfotografie.nl. Op deze website staan foto's centraal, daarom vind je er weinig tekst. Via de linkjes onderaan de pagina kom je meer te weten over Hans Brongers.

Hoe werkt het?

Kies vanuit de hoofdpagina een onderwerp. Vervolgens zie je alle foto's bij dat onderwerp en kun je de diavoorstelling starten of een individuele foto aanklikken.

Tip: Om het mooiste effect te krijgen, zou je je browser in zogenaamde 'volledig scherm modus' moeten zetten. Op die manier staat alleen de foto op je scherm en verder niks! Voor Internet Explorer kan dat door op F11 te drukken (nog een keer F11 zet hem weer terug in normale modus).

Als de muis cursor bovenin de pagina van een individuele foto wordt gezet, wordt een navigatiebalk zichtbaar. De navigatiebalk verdwijnt vanzelf weer bij het wegschuiven van de cursor.

De aangegeven mogelijkheden binnen de navigatiebalk spreken verder voor zich. Je hebt de keuze voor een diapresentatie of het aanklikken van een foto. In het laatste geval verschijnt steeds de volgende foto als je in de zichtbare foto klikt.

Terugkeren naar de homepage.